Word een Alchemist in je onderneming.

Ondernemer is persoonlijk ontwikkeling eerst!

Het resultaat van je onderneming is een direct gevolg van wie je bent.

Je activiteit is een directe spiegel van wie je bent.

Als je het resultaat wil verbeteren van je business en je leven, dan is het eerste om aan te werken, jezelf!

Word een Alchemist in je onderneming.

Zou jij in je leven en onderneming meer kracht willen, meer resultaat, meer rijkdom, meer welzijn en meer bewustzijn?

De reis.

Wat wil jij graag realiseren in je leven en je business? We hebben hiervoor een aangepaste oplossing zodat ook jij een alchemist in business kan worden.

Over ons.

16 Jaar ondernemerschap en vele jaren studie in de metafysische aspecten van het leven, zijn de basis om de transformatie over te brengen.

Blogs

Lees de interessante artikelen die we geschreven hebben en ontdek wat de belangrijkste inzichten zijn.

Voor ondernemers en zelfstandigen.

Ondernemer is persoonlijk ontwikkeling eerst! 

Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling eerst! 

Een Alchemist kan lood in goud veranderen.

Of kan donker in licht veranderen.

Jij bent een zelfstandige ondernemer en je bent op zoek naar hoe je je activiteit kan laten groeien?! Dan denken we eerst aan het verbeteren van strategieën, marketing, andere verdienmodellen ... Moeten we onze kennis en kunde verbeteren? Dit zijn allemaal belangrijke zaken. 

Echter, echte groei ga je pas realiseren wanneer je aan je mindset, het mentale en het metafysische gaat werken! Hier zit meer dan 80% van je groeipotentieel en dat is iets wat voor velen onbekend is! Wat velen totaal onbenut laten!

Bewust ondernemers

Ondernemer is persoonlijk ontwikkeling eerst! 

Ondernemen is zoveel meer dan geld verdienen.

De belangrijkste redenen waarom we voor onszelf starten zijn; vrijheid, meer verdienen en vooral het idee van dit kan ik beter/anders ... Alleen is de realiteit dat het vandaag zo moeilijk is om je te onderscheiden. Je kan zeker een marketing of social media training volgen, de vraag blijft; hoe ga jij je onderscheiden als iedereen dezelfde strategie, technieken of trucjes toepast?

De oplossing zit hem in de volgende vraag; waar word jij vandaag voor betaald? Omdat je de beste bent? Goed werk levert? Omdat je meedenkt met de klant? De beste prijs/kwaliteit levert? Wel, zeer veel zelfstandige ondernemers denken dat ...

Werken met Peter

Samen het pad bewandelen.

Samenwerken met Peter zal direct effect hebben op wie jij bent en hoe jij naar het leven, de wereld en ondernemen zal gaan kijken. Zijn toolbox bevat dingen die niet kijken naar de 'surface' maar naar de diepere onderliggende zaken, die vooral te maken hebben met je eigenwaarde en je identiteit, je ‘beliefs’, wie ben je echt?

Elke tool die Peter gebruikt, past hij zelf toe in zijn eigen leven en bij het runnen en laten groeien van zijn ondernemingen. Hij deelt dus veel meer dan kennis uit boeken. Vooral uit eigen ervaringen en 'Embodied Wisdom'.

Wat mensen waarmee we samenwerken zeggen :

Image

Eef Debeuf

Gods In Interiors

'Peter werkt vooral uit zijn eigen ervaring als ondernemer. De tools die hij overbrengt, gebruikt hij zelf op dagelijkse basis. Hij is elke dag bezig zijn eigen ondernemingen te laten groeien en meer waarde te leveren. Dit vertaalt zich 1 op 1 door in zijn mentoring en mijn resultaten.'


Image

Toon Van Brandt

Osteopaat

'Doel en richting, the why, was mij even niet meer duidelijk. Vanuit mijn voorkeur om planmatig te werken wilde ik vanaf dag één weten hoe en wat hij juist zou doen. Peter heeft op een heel eigen en aangepaste wijze laten zien dat er uiteindelijk maar één persoon is die mijn onderneming een nieuw elan kan geven en dat ben ik, zelf. Dus des te meer je van je zelf in dit proces in steekt, deze te meer Peter licht kan zijn (being) in deze. En de chemie die door deze wisselwerking ontstaat heeft iets openbarend, noem het alchemie.'

Image

Valentine Persoons

Voedings- en gezondheidsdeskundige

'Plannen en strategieën hebben hun doel, echter ontdekte ik steeds meer en meer dat ik eerst alles voor mijzelf duidelijk moest hebben voor dat ik dat voor mijn activiteit kan doen. Coaches die je kunnen helpen met plannen en strategieën die vind je overvloedig. Ik was enorm blij bij Peter te ontdekken hoe belangrijk mindset en hoger mindset in het geheel is, of beter gezegd, het belangrijkste! .'

Ontdek de toolbox van de Alchemist.

We gebruiken verschillende formules om de verandering te brengen. Ontdek deze formules in de gratis masterclass!
Diamanten, storytelling en marketing.

De Kracht van Storytelling: Diamanten, Marketing en Wijsheid

June 20, 20232 min read

De Kracht van Storytelling: Diamanten, Marketing en Wijsheid

Introductie:

In de wereld van marketing is storytelling een krachtig hulpmiddel. Het vermogen om een boeiend verhaal te vertellen kan het verschil maken tussen een product dat opvalt en een dat opgaat in de massa. Een perfect voorbeeld hiervan is de diamantindustrie. In deze blogpost zullen we de lessen van de video "WisdomWalk video #058 Diamanten, marketing en storytelling" onderzoeken en ontdekken hoe je deze principes kunt toepassen op je eigen marketingstrategieën.

Diamanten zijn al lang een symbool van liefde en toewijding, maar dit is niet altijd zo geweest. De waarde van diamanten is niet zozeer gebaseerd op hun zeldzaamheid of hun intrinsieke eigenschappen, maar op het verhaal dat rond hen is gecreëerd. Dit verhaal, dat diamanten een symbool zijn van eeuwige liefde, is zo krachtig dat het de perceptie en de waarde van deze edelstenen aanzienlijk heeft verhoogd.

Dit is een perfect voorbeeld van de kracht van storytelling in marketing. Door een overtuigend verhaal te creëren, was de diamantindustrie in staat om een product dat in overvloed aanwezig is, te transformeren tot een symbool van luxe en romantiek. Dit verhaal heeft niet alleen de waarde van diamanten verhoogd, maar heeft ook geleid tot een toename van de vraag.

Dus, hoe kun je deze principes toepassen op je eigen marketingstrategieën? Het begint allemaal met het vinden van je eigen 'diamant' - dat unieke aspect van je product of dienst dat het onderscheidt van de rest. Dit kan iets zijn dat inherent is aan het product zelf, of het kan iets zijn dat je creëert door middel van je marketinginspanningen.

Eenmaal gevonden, is het jouw taak om een verhaal te creëren rond deze 'diamant'. Dit verhaal moet authentiek en ethisch zijn, en het moet resoneren met je doelgroep. Het moet hen een reden geven om te geloven in de waarde van je product of dienst, en hen motiveren om actie te ondernemen.

Het creëren van een overtuigend verhaal is geen gemakkelijke taak. Het vereist creativiteit, inzicht in je doelgroep, en een diep begrip van je product of dienst. Maar de beloningen zijn de moeite waard. Net als de diamantindustrie, kun je door middel van storytelling de perceptie van je product of dienst transformeren, de waarde ervan verhogen, en uiteindelijk je verkoop stimuleren.

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het creëren van je eigen 'diamant' verhaal, en zie hoe het de kracht heeft om je marketinginspanningen naar nieuwe hoogten te tillen.

Voor meer inzichten en inspiratie, nodig ik je uit om de video "WisdomWalk video #058 Diamanten, marketing en storytelling" marketing en storytelling" te bekijken. Het biedt waardevolle inzichten over de kracht van storytelling en hoe je het kunt toepassen in je eigen marketingstrategieën.

kracht van storytellingmarketingWisdomWalks
blog author image

Peter Wuyts

Peter is een ondernemer met meerdere activiteiten. Alle deze activiteiten hebben een zelfde doel. Hoe andere ondernemers doen groeien en een hogere meerwaarde creëren voor hun klanten.

Back to Blog